Välkommen till

BRF KUBENBACKEN
LÄS MER

Brf Kubenbacken hittar ni i Sundsvall på Alvägen 13-31 på Skönsmon. Föreningen skapades 1966 och första huset av 5 stod klart samma år. Totalt har föreningen 84 lägenheter, fördelat på 1:or, 2:or och 3:or.

vår bostadsförening

Om oss på Kubenbacken!

Läget är ganska unikt, så tillvida att här finns skogen och naturen alldeles in på husknuten. Perfekt för en härlig skogspromenad med nära och kära. Bostadsrätten ligger ca 3 km söder om Sundsvall centrum. Vi har gång avstånd till busshållplats, ICA affärer med Post, samt både restuaranger och pizzerior. Förutom detta så har vi även Kubenbadet bara ett stenkast ifrån oss. Det är väldigt populärt, framför allt under sommaren.

Under sektionen Styrelse i menyn hittar ni kontaktinfo över styrelsen.

Behöver ni göra en Felanmälan? Vänligen logga in på Castors sida via knappen här nedan.

Har ni frågor, funderingar i övrigt vad gäller vår bostadsrättsförening, var vänlig ta kontakt med någon i styrelsen längre ner på sidan. Alternativt kan ni använda vårt Kontakt Formulär som ni hittar under fliken Kontakta oss på menyn.

felanmälan

Brf Kubenbacken

Perfekt för en härlig skogspromenad med nära och kära. Bostadsrätten ligger ca 3 km söder om Sundsvall centrum. Vi har gång avstånd till busshållplats, ICA affärer med Post, samt både restuaranger och pizzerior

kontaktinformation

Styrelsen

Ordförande Magnus Dahlberg 070-6248802

Vice Ordförande Kristoffer Jonasson  Alvägen 15  
070-2916624

Sekreterare Veronica Bergkvist  Alvägen 21  
072-7171871

Ledamot Jan-Ove Edholm  Alvägen 27 070-3911828

HSB växel 010-303 23 00

Förvaltare Peter Bengtsson HSB 010-3032354

Valberedning Gun-Inger Mohrin  Alvägen 15

Eva Ekerhall Alvägen 17

Nyheter

Trappmålning
2019-06-20

Den 18 juni 2019 så börjar vi att måla om våra trapphus.

Container
2019-06-20

Som ni alla sett så är våra containnrar återigen på plats här på Alvägen. Denna gång är den stora  placerad på grusparkeringen utanför Alvägen 21 & 23. Där lägger ni grovsoper. Den mindre står utanför Alvägen 13 & 15 och där lägger ni ENDAST el-artiklar och ingenting annat.

Parkeringsplatser

På Alvägen har vi ganska gott om parkeringsplatser. Dom allra flesta är förhyrda med motorvärmarstolpe. På bilden här brevid ser man två parkeringsplatser på vardera 8 parkeringar som ligger längs med Alvägen. Det finns även en rund parkering som ligger mitt emot och mellan husen Alvägen 17 & 19 samt 21 & 23. Det finns även en stor parkering som ligger utanför Alvägen 29 & 31. .

Grill & fikaplatser

Vi har ett antal grill och fikaplatser inom vårt område här på Alvägen. En av dom är grill och fikaplatsen som ni ser på bilden här. Den ligger alldeles ovanför Alvägen 17 & 19 mot skogen till. Den gjorde vi om sommaren 2017 med nya plattor mm. Det finns grill och fikaplatser utanför varje hus eller i dess närhet. Mycket trevligt för grannsämjan. Där kan man ta en fika eller grilla tillsammans om man vill det.

Blomrabatter

Det finns blomrabatter utanför varje hus här på Alvägen. Här kan man plantera blommor, buskar eller vad man nu tycker är lämpligt. På bilden här bredvid har vi fantastiskt fina blommor som t.ex rosor mm i rabatten på Alvägen 17 & 19. Vi kan var och en av oss plantera eller så kan man ta sin granne till hjälp och göra det tillsammans. Då blir det både billigare och mindre jobb för var och en av oss.

Lekpark

Vår lekpark här på Alvägen finns utanför nummer 25 & 27. Den vart uppgraderad nu i sommar 2017 enligt EU-standard. Invigningen skedde så sent som i mitten av augusti. Se bilden här bredvid. Arbetet med att bygga lekparken finns dokumenterad med hjälp av bilder på vår medlemssida här på hemsidan. Var vänlig logga in för mer info och bilder.

Fler Grill & Fikaplatser

Föreningen har flera fika och grillplatser på Alvägen. En av dom är grill och fikaplatsen som ni ser på bilden här. Den ligger alldeles utanför Alvägen 21 & 23. Den gjordes om sommaren 2016 med nya plattor både på gången in till platsen men även på själva fikaplatsen i sig. Att ha dessa fika och grillplatser i så fint skick är mycket trevligt för grannsämjan och verkligen uppskattat.

Runda Bilparkeringen

Uppe på området på Alvägen finns tre mindre parkeringar, bl.a. då den runda parkeringen som vi kallar den. Alla platser på den parkeringen är förhyrda med motorvärmarstolpe. Bilden är tagen mot söder med bl.a. husen Alvägen 21 & 23 samt Alvägen 25 & 27 i bakgrunden. Här uppe på området finns det även en grusparkering som ligger till höger om denna bild. Den parkeringen är endast ämnad för besökare.

Fler Grill & Fikaplatser

Föreningen har flera fika och grillplatser på Alvägen. En av dom är grill och fikaplatsen som ni ser på bilden här. Den ligger alldeles utanför Alvägen 21 & 23. Den gjordes om sommaren 2016 med nya plattor både på gången in till platsen men även på själva fikaplatsen i sig. Att ha dessa fika och grillplatser i så fint skick är mycket trevligt för grannsämjan och verkligen uppskattat.

Grillplats i skogen

Denna grillplats ligger i skogsbrynet strax ovanför Alvägen. På denna grill kan man använda både kol och trä. Det finns upphugna trä klampar klara att användas. Grillplatsen är ganska uppskattad, delvis pga sin placering i skogsbrynet en bit ifrån närmaste hus. Eldar man mycket när man är där och grillar mm, så bör man se till att fylla på lagret av staplade trä klampar när man är klar. I övrigt så städar man undan efter sig när man är klar, som man gör på alla platser här på Alvägen.

Biljard i Aktivitetsrummet

På Alvägen 17 & 19 finns ett så kallat Aktivitetsrum, som bl.a. innehåller ett biljardbord med möjlighet att spela just biljard. Detta rum vart helrenoverat 2016 efter en vattenskada utvändigt. Biljardbordet med tillbehör vart inköpt samma år. För att få åtkomst till detta rum måste man boka rummet på våra informationstavlor i trapphusen.

Träningsredskap i Aktivitetsrummet

Som många av er kanske känner till så finns ett rum på källarplan på Alvägen 17 & 19 som vi kallar för Aktivitetsrummet. Där finns bl.a. träningsredskap men även ett biljardbord som vi har presenterat tidigare. Dom träningsredskap som finns är bl.a. träningscyckel, gåmaskin, löpband samt träningsbänk med vikter. För att få åtkomst till detta rum måste man boka rummet på våra informationstavlor i trapphusen.

Samlingslokal Alkotten

Samlingslokal Alkotten ligger på källarplan på Alvägen 21 & 23. Den används ofta till mindre informationsträffar mm. Man kan även boka den själv om man ska ha en egen liten fest, eller om man planerar att ha någon tillställning tillsammans med sina grannar t.ex. Rummet innehåller bl.a. två tygsoffor med bord(Se bild här bredvid), ett större matbord med 8 stolar(finns fler), tallrikar, glas och bestick samt en tv. Bokning sker via våra informationstavlor i trapphusen

Bastu bredvid samlingslokalen

Vi har även en bastu här på Alvägen. Den ligger på nummer 21 & 23, alldeles bredvid samlingslokalen.  Den används ganska flitigt och är konstant bokad varje fredag eftermiddag. Men förutom den tiden så går det alltid bra att boka lokalen när man så önskar, så länge den är ledig. Bokningen sker på samma sätt som övriga aktiviteter, dvs via talvlorna i trapphusen.

Vi försöker svara i den mån vi kollar av mail
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
address

Alvägen 13 Sundsvall

Styrelsen

Ordförande Kristoffer Jonasson  Alvägen 15  
070-2916624

Sekreterare
Jenny Åkersten 076-1487087

Ledamot  
Patrick Olsson 0702423157

Ledamot  
Stefan Wiklander 070-3223545

Nisses förvaltnings AB 060 - 12 95 30